Binance Henvisnings-ID

Binance har kun eksisteret siden 2017, men er allerede den største og mest anvendte kryptovalutabørs på verdensplan. Det skyldes, at det er en billig udveksling til at handle med populære mønter som Bitcoin og Ethereum, men også fordi den tilbyder mange ekstra funktioner. På Binance kan du f.eks. handle, strejke, købe og sælge NFT’er, ansøge om lån og meget mere. Endelig er handelsgebyret på 0,1 % af dine spottransaktioner meget billigt.

Når du registrerer dig hos Binance, bliver du bedt om at angive en Referral ID.

Med vores henvisningskode “GX9C9ZPJ” får du en kombineret rabat på 45 % på alle dine transaktioner hos Binance. 20 % er kickback-procenten, og det er den maksimale kickback-procent, du kan kræve. Du kan få 25 % rabat oven i de 20 % ved at betale dine transaktionsgebyrer med BNB (Binance-valutaen).

Binance Henvisnings-ID
Binance Henvisnings-ID
HenvisningslinkBinance
Henvisnings-IDGX9C9ZPJ
BonusDen maksimale 20 % Kickback-kommission
BetingelserIngen. De ekstra 25 % kan arrangeres i Binance-appen ved at handle med BNB

Hvordan får man op til 45% rabat på Binance?

Få 20 % rabat på kickback og yderligere 25 % rabat på gebyret hos Binance, når du følger disse 6 trin:

  1. Gå til Binance.com og indtast koden: GX9C9ZPJ, når du opretter en konto.
  2. Indtast din e-mailadresse eller dit mobilnummer, og vælg en sikker adgangskode.
  3. Følg de yderligere instruktioner fra Binance for at fuldføre din kontoverifikation.
  4. Nu har du din første rabat på 20 %.
  5. De øvrige 25 % kan du få ved at gå til dine indstillinger via appen og derefter klikke på “Brug BNB til rabat” øverst i appen. For at gøre dette skal du skifte din app til Pro-versionen.
  6. Derefter skubber du den første bjælke til højre for at få 25 % rabat, når du handler. Nu har du i alt 45% rabat på dine transaktioner hos Binance.

FAQ Binance promo

Hvad er Binance Referral ID?

Binance referral ID er: GX9C9ZPJ

Hvor meget er Binance-henvisningskoden værd?

Binance har flere engangskampagner fra tid til anden. Disse er ikke så interessante som den almindelige handelsrabat på 20 %. Ved at indtaste vores kode får du 20 % rabat på alle dine handler på Binance hele livet.

Kan jeg indtaste Binance-koden bagefter?

Nej, når du har oprettet din Binance-konto, kan du ikke indtaste henvisningskoden. Derfor skal du altid kontrollere, at koden er indtastet med "GX9C9ZPJ", når du registrerer dig første gang hos Binance.

Hvad er forskellen mellem Binance affiliate og Binance referral?

Binance affiliateprogrammet er kun tilgængeligt for Binance-ambassadører eller aktive promotorer med et websted eller en følgerskare. Binance-referral-programmet er for alle Binance-brugere. Alle kan tjene en henvisningsprovision ved at introducere folk til Binance.

Scroll to Top