YouHodler Promo code

YouHodler er en platform, hvor du kan opbevare din krypto og tjene renter på den på samme tid. Desuden kan du låne kryptoaktiver på YouHodler. Endelig synes vi, at Multi Hodl-strategien på YouHodler er meget interessant. Du kan tænke på det som en slags handelstjeneste, der giver dig mulighed for at udnytte volatiliteten. Den giver dig mulighed for at sætte grænser for, hvornår du vil sælge/købe dele af dine aktiver. YouHodler anbefaler selv at hodle 80% af din krypto og sætte 20% på Multi HODL-strategien. Det skyldes, at Multi Hodl indebærer en risiko.

Den normale “earn”-mulighed er mere sikker. Indsæt din krypto på YouHodler og få en rente på helt op til 12% på stablecoin USDT, for eksempel. Det er højere end på Nexo. Desuden har du med YouHodler ikke et oprindeligt token, som du skal købe og “holde” for at få en høj rente på dine kryptoaktiver.

Schweizisk-baserede YouHodler har eksisteret siden 2018 og har anvendt flere sikkerhedsfunktioner på sin platform. For eksempel placeres kryptovalutaer i en blanding af “kolde” og “varme tegnebøger”. Derudover er YouHodler forsikret op til 150 millioner euro for at dække visse risici.

Youhodler referral code
YouHodler promo code
Link til kampagneYouhodler.com
KampagnekodeTjek knappen
Bonus25$
Vilkår og betingelserIndbetal mindst $100 for at få dine første $10. Foretag 3 handler på mindst $200 hver for at modtage $15.

Hvordan får du $25 med YouHodler-henvisningskoden?

Du får en velkomstbonus hos YouHodler i 7 trin:

  1. Gå til YouHodler.com
  2. Klik på “Kom godt i gang”
  3. Indtast de ønskede oplysninger her
  4. “Jeg har en kampagnekode” kan du krydse af for at indtaste en kampagnekode
  5. Indtast den her: “XFVD9EMB
  6. Indbetal mindst $100 for at få dine første $10
  7. Foretag 3 handler på mindst $200 hver for at modtage $15
Scroll to Top